Over mij

Hallo, ik ben Mariëlle en koken is mijn grote passie.  Alleen al van het nadenken over lekker eten, ingrediënten en nieuwe combinaties krijg ik zin om aan de kook te gaan!  Mijn eerste culinaire lessen kreeg ik in een sterrenrestaurant. Ik werkte met veel plezier in de bediening, maar zodra het even rustig werd, was ik in de keuken te vinden om over de schouder mee te kijken én te leren van de chef koks.

Na een aantal jaren in de horeca gewerkt te hebben, ben ik uiteindelijk gaan werken in de zorg. Door de weeks werk ik in een ziekenhuis in Utrecht, maar zodra ik thuis ben neem ik graag de tijd om lekker te koken voor mijn gezin, familie of vrienden. Want het leukste van koken is om het te delen!  Om mensen te zien genieten van lekker eten, eten dat met aandacht is bereid.

Op mijn website deel ik mijn favoriete recepten.  Veel van deze recepten maak ik ook op bestelling (maaltijdservice). Met veel plezier en aandacht voor detail verzorg ik lunches, of originele luxe hapjes voor een feestje thuis of op het werk.  Met Lekker(s) van Lensen heb je gegarandeerd succes!

Veel dank gaat uit naar mijn maatje, proefpersoon, sous-chef en bovenal talentvol fotograaf:  Holger Peters